Svetovni križarski pohod v čast Marijinemu brezmadežnemu Srcu

da bi izprosili Božje posredovanje za krizo Cerkve.

V Fatimi nam je Devica Marija podarila molitev rožnega venca in prakso petih prvih sobot kot učinkovito duhovno sredstvo za pridobitev posebnih Božjih milosti.

Praksa prvih petih sobot obsega naslednje: na prve sobote petih zaporednih mesecev prejeti zakrament pokore in svetega obhajila, moliti rožni venec in petnajst minut premišljevati vsaj eno od petnajstih skrivnosti rožnega venca z namenom, da bi se zadostilo za grehe proti Marijinemu brezmadežnemu Srcu.

Zaradi izjemne krize, ki zdaj pesti katoliško Cerkev, Bratovščina Fatimske Matere Božje začenja svetovno duhovno križarsko vojno z vsakodnevno molitvijo rožnega venca in obhajanjem petih prvih sobot, da bi po Marijinem brezmadežnem Srcu prosila Boga za pomoč in posredovanje, zlasti za Sveti sedež v Rimu.

Ta duhovni pohod se bo začel prvo soboto januarja 2024 (6. januarja) in končal na prvo soboto decembra 2024 (7. decembra).

8. december 2023, slovesnost brezmadežnega spočetja Device Marije
Christopher P. Wendt, mednarodni direktor Bratovščine Fatimske Matere Božje
+ Athanasius Schneider, duhovni asistent Bratovščine Fatimske Matere Božje, pomožni škof nadškofije Svete Marije v Astani

Več o pohodu: https://www.livefatima.io/crusade