Liturgični koledarji 2016 – Sveta maša po Rimskem misalu sv. Janeza XXIII.

Letos bo društvo Juventutem Slovenija prvič izdalo liturgične stenske koledarje. Za pomoč pri izdelavi se iskreno zahvaljujemo prijatelju iz Hrvaške, ki ureja odlično spletno stran TradicionalnaMisa.
Koledarji bodo tiskani v formatu A3. Vse slike na koledarjih izvirajo iz svetih maš, ki smo jih sami organizirali ali pri njih sodelovali. Koledar vsebuje godove svetnikov po tradicionalnem liturgičnem koledarju. Dodani so še podatki o liturgičnih barvah, postnih dneh in druge uporabne informacije (glej legendo).
Koledarji so brezplačni, zaželjen pa je prispevek vsaj 6 €, ki pokriva stroške izdelave in dostave na naš naslov. Koledarje v poljubni količini lahko naročite preko obrazca na desni strani, možen pa je tudi osebni prevzem pri naslednjih svetih mašah v Dravljah. Prva bo predvidoma v sredo, 30. decembra v poznih popoldanskih urah. Kdor bi želel koledar dobiti po pošti, naj vračuna še stroške pakiranja in pošiljanja. Prav tako naj ne pozabi v sporočilu navesti tudi svojega naslova. Z naročili ni pametno odlašati, ker bodo koledarji natisnjeni v omejeni količni in lahko ostanete brez.